tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kiitos kuuluu voimalaitokselle

Huomio viime viikon tapahtumista: jäiden lähtö näin kovalla voimalla ei olekaan normaalia, vaan voimalaitoksen automaatiojärjestelmän vika, mikä siis sai joessa juoksemaan liikaa vettä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että oli todella onni sattua majoittumaan juuri siihen taloon, joka sijaitsee tapahtumapätkällä jokea, ja jonka kohdalle jäät juuri sattuivat pysähtymään ja vielä matkustamaan juuri siihen aikaan, kun koko touhu sattui tapahtumaan. Etteikö muka valokuvaaminen ole tuurista kiinni!

Huomenna odotan pääseväni kuvaamaan vapun viettoa Helsingissä. Toivottavasti ei vain sada, sillä en ole ehtinyt hankkia sadesuojaa kameralleni. Enkä jalustaa tai paria suodatinta ja objektiivia, jotka kiinnostaisivat, mutta säästän rahani niitä varten ennen matkaa Chileen kesäkuussa - siellä ne kaikki ovat halvempia.

Huomasin, että melkein kaikki kuvat tähän mennessä ovat luonnosta, mutta huomenna saan toivon mukaan ihmisiä ja menoakin kuvaan! 

Ja nyt vielä viimeiset jääkuvat matkalta (:

Ensimmäiset kaksi kuvaa on otettu eri rannalta kuin muut.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10



Lopuksi ehdoton lempikuvani kaikista. Vaikka itse sanonkin, rantajäätikössä kastuminen yrittäessäni pysäyttää oikean hetken oli sen arvoinen!

11


Ja kun menee vielä vähän lähemmäksi...


12

Hyvää vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti