sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen kuva

Sain aikaisena ylioppilaslahjana sellaisen järjestelmäkameran, jollaista olin vuosia toivonut. Pienenä kuvittelin olevani valokuvaaja Natural Geographicille tai jollekin muulle isolle lehdelle, matkustelevani kameran kanssa upeisiin paikkoihin ja erilaisten ihmisten luokse, mutta karu todellisuus sai minut rakastamaan valokuvausta enemmän harrastuksena kuin tulevana ammattina. 

En ole muuta kuin innokas harrastelija, mutta halusin aloittaa kuvieni julkaisemisen jossain valikoidummin kuin facebookissa. Pikemmittä puheitta, tässä uuden blogini ensimmäinen valokuva!


1

Varmasti kirjoitan muustakin kuin vain valokumaamisista, ja toivottavasti saan kuvattua paljon siitä, mistä kirjoitan. Suurimpia intohimojani ovat hevoset, luonto, hetkessä eläminen ja rakkaus. Carpe Diem - ei kovin omaperäinen, mutta elämääni kuvaava motto. Yritän aina elää hetkessä ja pitää silmät ja sydämen auki kauneudelle (siitä tietysti blogini nimikin). Olen avoin, iloinen ja pohdiskeleva, ja yritän kuvillani saada muut ajattelemaan, pysähtymään ja hymyilemään, tosin en välttämättä kaikkea samassa paketissa. Tai no, niin pitkälle kun voin sanoa kuvistani toistaiseksi, kun en kuitenkaan ole kovin kokenut.

Seuraavassa tekstissä yritän esitellä itseäni hieman kokonaisvaltaisemmin.
Ja nyt parhaat otokseni samalta kuvausreissulta keväisestä Nuuksion kansallispuistosta kuin yllä oleva kuva:
(Ymmärtääkseni kuvat saa isommiksi klikkaamalla, kohta näen!)

2
3
4
5
6
7
8
9



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti