maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuvatonta

Totaalisen kuvanmuokkausahdistuksen kourissa olen (melkein) päättänyt ostaa Adobe Photoshop Lightroomin, kun ei nämä omistamani ilmaiset ohjelmat oikein pelitä. Nikonin asiakaspalvelu ei osannut auttaa, eikä ohjelman poistaminen uudelleen asentaminen (muutamaankaan kertaan) auttanut. Nyt siis sattuneesta syystä kuvaton kertomus viime päivistä:

Tunnit alkoivat yliopistolla, ja olen ollut iloinen ja tyytyväinen kaikkeen. Hirveästi on valinnanvaraa sivuaineissa ja pääaineenkin kursseissa, pitää nyt yrittää olla tunkematta liikaa opintoja niin kuin lukiossa kävi, koska siitä ei loppujen lopuksi ole iloa kenellekään.

Olen saanut muutaman (potentiaalisen) ystävän, ja tutustunut kaikkiin kurssitovereihini, ja heti torstaina on pieni opintomatka kultakaivokselle.

Olen melkein joka ilta käynyt O:n kanssa kävelyllä, ja sen lisäksi yksin poimimassa marjoja ja muuta touhuilemassa metsässä. Siitä tulikin mieleeni ihana vaelluksemme, mutta haluaisin kertoa kyseisestä kokemuksesta sitten kuvien kanssa (:

Mieli tekisi mennä uudestaan vaeltelemaan nyt ruskan aikana, mutta jos nyt ei ole aikaa/rahaa, niin onhan näitä vuosia täällä useampi tulossa.

Värin lisäämiseksi tässä vielä täysin naturelli kuva suklaakakusta, jonka leivoin tässä yhtenä päivänä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti