perjantai 9. elokuuta 2013

Kahden kodin ihmisiä

Piti näin pitkän tauon jälkeen oikein tarkistaa, mihin olin kuvissani jäänyt. Tässä tulee vielä viimeinen setti kuvia Chilestä, huomenna aloitan taas täällä Rovaniemellä ottamieni kuvien julkaisemisen. Eilen meidät muun muassa yllätti porotokka korttelin päässä asunnostamme, joten kipaisinpa hakemaan kameran kotoa.

Muutto sujui hyvin ja itse tavaroiden kanto kolmanteen kerrokseen ilman hissiä paljon kuvittelemaani nopeammin. Jokunen päivä sitten saatiin viimeinenkin laatikko tyhjennettyä ja kellariin - nyt vain muutamat pienet tavarat vielä etsivät paikkojaan, mutta muuten näyttää jo ihan kodilta! Ihanaa vihdoinkin saada se oma sekä fyysinen että henkinen tila. Jo nyt pidän tästä paikasta hirveästi: asunto on täydellinen minulle ja O:lle, tarpeeksi lähellä kaikkea, ja silti koko kaupunki on Helsinkiin verrattuna ihanan rauhallinen ja vehreä. Tuntuu hyvältä olla täällä.

O sanoi joku aika sitten osuvasti, että onhan luonnollista, että Chileen lentäessä tuntuu kuin menisi kotiin päin, mutta kummallista, kun siltä tuntuu myös palatessa Suomeen. Mietin tuntevani samoin - me taidamme olla kahden kodin ihmisiä.

Nyt vaikka menisi yli itselleni asettaman maksimimäärän, täältä tulevat viimeiset kuvat Chilestä tällä erää! Jopa kolmessa esiinnyn minä itse, hohoo!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti